Skri­ver norsk de­sign­his­to­rie

– Jeg er van­vit­tig sta og like am­bi­si­øs, og er bom­be­sik­ker på at jeg får ting til. Hau­ge­sun­der Ing­rid As­pen vil nå sam­le norsk de­sign i Mi­la­no.

«Pretty Norwegian» er arbeidstittelen på utstillingsprosjektet Aspen og designerkollegene Runa Klock og Marte Frøystad arbeider med. Den kreative trioen fra Vestlandet vil vise norsk designkraft og produksjon under Milano Design Week (Salone del Mobile) i april neste år. Nå gjelder det å få industri og næringsliv med på laget.

De to siste årene har hun pendlet mellom Oslo og Haugesund. Miljøskiftet mellom HKV og atelier der, og hverdagen i Oslo inspirerer.
– Det finnes perler i Haugesund som betyr mye for meg uansett hvor mye utbrytermenneske jeg er. Jeg tror HKV er det viktigste som har skjedd Haugesund på veldig mange år.

Les resten av artikkelen hos Haugesunds Avis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *